Wednesday, December 18, 2013

Parajumper nep parajumpers donsjack gobi Parajumper

Vliegen. Ik zag vanaf de achterkant, een klein zomerjas bleek ook een mes doorboorde gat. Zhang zei de eend vliegen voortdurend geblazen all over the place. Er wordt gespeculeerd dat de twee mannen, een kleine zomerkleding kan in het station Century City bekrast raakt. Omdat ik van de mensen van de Noord-auto, veel mensen, en over de twee stations, het heeft gezeten. Kleine zomer zei dat in de tussentijd, zou niemand in staat zijn om te beginnen.


Drie slachtoffers alarmapparatuur vonden geen verdachte mensen, zoals Zhang Xiaoxia, volgens hun reisroutes, mevrouw Wang ook gespeculeerd dat de metrolijn wordt gesneden donsjack. Line metro Tianfu plein in de ochtend lijn, de getallenlijn, ik heb gestaan ​​in een hoek, gesteund door het zijraam. Mevrouw Wang is van mening dat zijn lijn was om te starten in het aantal lage waarschijnlijkheid. 'S middags gisteren, begeleid door verslaggevers, hebben de kleine zomer het dragen van goede kleding geplakt met transparante tape, naar Century City Policing het politiebureau, de politie zag surveillance video onmiddellijk overdragen. Verslaggevers zagen bij het toezicht op de ochtend bezaaid rond, een kleine zomer en Zhang nadat ik uitstapte van een roltrap, maar omdat veel mensen druk om de situatie dan de kleren achter zien. Twee minuten later, een klein zomer hek bij het metrostation surveillance video verschenen, dit keer, nadat de politie herhaaldelijk geïdentificeerd, vond haar achter de kleren hebben abnormale vouw verschenen. Vervolgens heeft de politie opnieuw in de gang buiten de poorten van het toezicht blijkt dat een kleine blauwe jas zomer positie werd bekrast met een witte veer sporen. In eerdere outbound kleren waren opengereten, niet per se op de metro was. Zhang stelde de politie en ga naar een kleine zomer bekijken van video's tunen van de auto voor het volk van het Noorden, om het bereik te verkleinen. Gistermiddag, mevrouw Wang ook gekeken naar het Century City station Policing tune surveillance video en vond haar jas werd ook bekrast voor het station. Vervolgens Zhang Road station in surveillance video gevonden op mensen, hun kleren waren gescheurd in het station op het moment, heeft de video op verdachte personen niet te vinden. Chengdu Public Security Parajumper nep Bureau politie zegt Metro bus, vanuit het oogpunt van de informatie die momenteel parajumpers donsjack beschikbaar zijn, niet het slachtoffer voor de start van de metro uit te sluiten was mogelijk. Ik hoop om verdachten te vangen vroeg gisteren, mevrouw


Wang zal het internet worden verzonden hun eigen ervaringen, de gebeurtenis heeft geactiveerd een gelijkspel kleren hete vrienden Aya Mo garen moment dat mijn haren staan ​​op gobi Parajumper einde. Choi komt niet voor in Oost-Media kan gewoon achterhalen harten leuk, zo'n persoon is verschrikkelijk, wou dat ik had gevangen. Mickey Mouse en vrienden moeten we gaan na zorgvuldige ah gelukkig niet een gezicht ah trekken. Prins en haar Duitse echtgenoot. Respondenten achterhalen voor de gemiddelde familie in Chongqing, nam een ​​paar veren bedden in de winter is niet wat verrassende ding. Maar Chongqing Meier getrouwd in Duitsland, bevond zich vijf of zes veren bedden in de ogen van de Duitse waterfles moeder zus sub rijkdom, omdat de Duitse een tot duizenden dekbedden verkopen, een wol was tienduizend. Zoon zuster vroeg me jaloers, Prince, je bent niet erg rijke Duitse familie in Chongqing Meier getrouwd, een groep die bekend staat voor strenge Duitse geboren humoristische gag zoals Chongqing Meier, zal voldoen aan een heleboel Haoshua ding. Onlangs, een man genaamd Wang Weibo-account Chongqing Meier Wang Wang Wangzai publiceren vaak een aantal van zijn eigen leven in Duitsland microblogging. Dit is geen sprookje prins Prince Charming, ze gaat trouwen met een Duitse Chongqing zus. Prince39s karakter net als de naam al doet vermoeden, is.

No comments:

Post a Comment