Sunday, November 17, 2013

Parajumpers nyc Parajumpers forum parajumper montreal

. En av hemmelighetene en vanlig jakke kostnaden to eller tre hundre Xiaoshan Xintang nedover gaten er kjent for produksjon og prosessering. Journalister så, hvor gaten butikker gjør relaterte næringer, fokusert på de store og små fjær råvarer og plagg produksjon foretak, nesten på slutten, er det fortsatt veldig livlig, strømmet kjøperne rundt. Forbrukerne er mest bekymret for er kvaliteten og prisen ned. Cashmere rate er å bestemme de viktigste indikatorer på kvaliteten på fortjeneste, siden januar i år, i henhold til gjennomføringen av den nye nasjonale standarden dunjakke, dunjakke kasjmir hastigheten må være mer. Reportere intervjuet fant på type ganske komplisert, er det andebryst og gås, and gås dobbelt så dyrt enn prisen eller mer, men mindre produksjon dividert med farge, ned i hvit kashmir og grå fløyel, fløyel litt dyrere enn grå fløyel i samsvar med mengden av Cashmere poeng, det er ti boder, markedet er mer vanlig å fløyel, og samme mengde Cashmere fløyel har også forskjellige karakterer, som for eksempel store fløyel blomst høyere pris enn en liten fløyel blomst. Journalister ba om at de forskjellige varianter av fløyel og annen mengde kasjmir, er prisen gap svært store, slik som kashmir gåsedun ett kilo mer enn prisen i dollar, ett kilo hvite dukke ned bare merkelig.


Merchant fortalte reportere, gåsedun er dyrere, mindre kommersielt gås klær, de fleste produsenter er dukke ned klær. Hvit dukke ned med et godt eksempel, er prisen på ett kilo yuan, en dunjakke kostnad ned mengden generelt gram, noe som betyr at en vanlig kostnad av dunjakker i generelt femti eller seksti dollar. Hvis hvite dukke ned, prisen på ett kilo fløyel yuan, deretter en dunjakke ned kostnadene så lave som 40 yuan eller så. Down behandlingen virksomheter, fortalte reportere at en vanlig jakke, materialkostnader og prosessering avgifter ikke vil overstige dollar, kombinert med fløyel, hele kjolen koster mindre enn dollar. Secret to brudd Legg skadelig fly lav ledning Parajumpers nyc i en åpen hemmelighet i Xintang Gate Reporter uanmeldte besøk fant at silke fly ned her for å legge en åpen hemmelighet. Den såkalte flygende silke, eller til og med en fjær gåsedun knust sammen, lov til å legge til.


Flying silke priser, generelt så lenge titalls dollar per kilo, den verste selv så lenge som ti dollar per kilo. Nede i navnet til reporteren å kjøpe tilfeldig besøkt et dusin jakker og dyner maskinering butikk, uten unntak, er disse butikkene innrømmet å fly silke solgt. Å kjøpe folk har bedt oss om å legge litt mindre fly ledning for å redusere kostnadene. Rett avdeling oppkalt Huaying ned butikken eieren sa, ønsker kunden å legge mye til fly silke, legger de mye. Flere butikker har også ført journalister vise fly wire. Dette reporter så en flygende silke lange twentythree cm, synlig for det blotte øye fjær knusing, litt banket opp nå og da, noen stikkende lukt. Selv om det ikke er noen flying silke fløyel føles bra følelse, men den er myk, sa selgeren at dette også kan fungere som en fjær flyr silke grunn til å lure forbrukerne. I en Torch Parajumpers forum Down Products Co, oppkalt Hangzhou ned lageret, fabrikken selgere fortalte reportere, nesten alle av dem der nede for å legge en viss mengde av flygende silke, kasjmir høy doping mindre og mindre doping parajumper montreal litt mer. Reportere fant også en butikk som spesialiserer seg på å selge silke fly. Dette er oppkalt Baoding Chunhui Shredded Duck Down Factory i Xiaoshanstore salg på de ulike graderinger av stablet fly wire. Hevder å være eier tilnavnet Hao sa, hadde butikken veldig god dag for å selge flere.

No comments:

Post a Comment