Friday, November 15, 2013

papajumpers Parajumpers 2011 Parajumpers bomber

Enestående mangel på råvarer, er å gi hele bransjen ned fra oppstrøms til nedstrøms i alle aspekter følte urolig, bekymret rynke i pannen.


Reporters lært papajumpers at ved aviær influensa og andre faktorer, den siste innenlandske markedet, stigende råvarepriser ned, så langt i år økt med nesten den siste måneden forverret pris volatilitet, selv til et punkt der daglig en pris. Cashmere leverandør for både får rå kasjmir, men heller ikke tilbøyelig til å selge bearbeidede plysj produkter, noe som resulterer i fortsatt høye priser ned. Hvis denne situasjonen fortsetter, denne year39s vinter ned produkter prisene vil visshet. En bransje kilde sa. Hvite dukke ned en dag en pris Zhejiang-provinsen er ned industrien, men også tidligere av fugl fluaffected områder, noen av fjær produsentene klager ustanselig. Aliranked online leverandør Hangzhou Xiaoshan Down Products Parajumpers 2011 Co, Ltd Mr. Shen Plains på telefonen fortalte reportere at prisen er nå hvite dukke skatter tonn, i morgen kan være tusenvis av. Nå er prisen er for ustabil, en dag en pris, ikke nødvendigvis varene. Det er forstått Parajumpers bomber at dagens innenlandske fleste fjær leverandører av råvarer er kjøpt fra detaljhandel kultur, men på grunn av forekomsten, markedet for fjørfe og andre fugler av redusert etterspørsel. Reduksjon i antall slaktet ledet ned produksjonen falt. Derfor har disse leverandørene måtte møte forsyning mangel situasjon. Siden begynnelsen, steg ned prisene mer enn. Familiebedrift med mange års drifts-historie, fortalte daglig leder i Hefei teksturering Woo Chang reportere, som HIGHGRADE fløyel leverandører, er de nå ned prisen per kilo yuan per kilogram per år er. Forsyning fjær slakteri i prisene, steg en fjær, ned på pluss blokk, ferdig ned ett tonn vil stige et par millioner. Steking utelukker ikke leverandøren beredskapslager forsyningsmangel, vil råvareprisene uunngåelig stige. Og ned industry39s tilbud og etterspørsel ubalanse, ikke de siste nødhjelp. I Hong Changyu fløyel slitebanen synes at fugleinfluensa er en sikring, forårsaker prisene på råvarer det er en viktig grunn til dette er en betydelig økning i etterspørselen i markedet. Mr. Wu sa at i det siste ned den massive etterspørselen er i hovedsak brukt til å lage dunjakke, dunjakke en generell avgift ned omtrent gram til gram. Med folk økonomisk nivå, i dagens marked etterspørsel, har etterspørselen i markedet dyne utvidet hvert år, en kostnad ned dyne minst gram til gram. Dyne-markedet surge, økende etterspørsel etter fjær, som er å forbedre people39s levestandard forbedret økonomiske forhold forårsaket. Men rett ned forsyningskjeden, økningen i etterspørselen etter råvarer brakt, mens opplever nedgang i slakting i år, vil det fokusere på utbruddet forårsaket av tilbud og etterspørsel ubalanse, noe som gjenspeiler skjemaet er prisen. Nå er situasjonen ned enda penger ikke kan kjøpe råvarer.


En dunjakke merkevare Wang sa at i prisene på faktorer, utelukker ikke en hamstre varer leverandører og stekt atferd forekomst av aviær influensa ville ikke utelukke en viss grad bli en del av stekt menneske. Vinter dunjakke prisene vil stige i råvarepriser bredt basert, industri-kjeden åpner en hel fjær butterfly effekt. Wang fortalte journalister i går at i fjor ned kjøpesummen, eller 10.000 til 10.000 yuan et tonn, fra fugleinfluensa i år, begynte den gradvise stigning ned kjøpesummen.

No comments:

Post a Comment